Blogi

Lue kirjoituksia nuorten elämästä ja työstä heidän parissaan. Ota yhteyttä ja kirjoita.
23.11.2015

Lasten ja nuorten palveluopas

Palveluoppaaseen on koottu  lasten ja alaikäisten nuorten palvelut.  Sivuston tarkoitus on helpottaa palveluiden löytämistä työntekijöille ja vanhemmille. Sivusto on koottu osana Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmatyötä. Sivustolta löytyy tietoa suunnitelmasta ja siitä, miten sitä johdetaan alueellisesti.

Palveluopas on suunniteltu niin, että 3. sektorin ja muiden toimijoiden olisi mahdollisimman helppo lisätä sivustoon haluamansa tiedot. www.Hyvinvoinninpalveluopas.fi-sivustolle on kerätty tietoa Helsingin lasten, nuorten ja perheiden palveluista, kuten kerho- ja liikuntatoiminta, neuvola, koulut, päiväkodit, nuorisotalot, Tyttöjen sekä Poikien talot ja lasten- ja nuorisopsykiatria. Palvelut löytyvät sivuilta alueittain:

Itä-Kaakko kattaa palvelut Vuosaaresta Kulosaareen ja Laajasalosta Kontulaan
Koillinen kattaa palvelut Viikistä Suutarilaan
Länsi-Pohjoinen kattaa palvelut Munkkiniemestä Kannelmäkeen
Etelä-Keskinen kattaa palvelut Lauttasaaresta Katajanokalle ja Koskelaan

Vuosina 2015-2016 sivuston kehittämistä koordinoidaan Helsingin kaupungin opetusviraston ja Hyvinvoinnin koordinaatioryhmien toimesta. Sarjakuvakeskus ylläpitää sivustoa. Lisätietoja antaa ja kehittämisideoita ottaa vastaan projektipäällikkö Markus Salonen (markus.salonen@hel.fi).